Jiuyang Pertanian mesin (Changzhou) Co., Ltd.

1002 Mapay traktor parameter teknis

Pondok Description:

Machine parameters model JY-1002 Type Tracked Dimensions mm Length × width × height 3327×1450×2400 Gauge mm 1100 Rated traction Kn 18 Minimum clearance mm 400 Minimum turning radius m 0 Structural quality Kg 1970 Minimum use quality Kg 2250 PTO maximum output power (Kw) 65 Design speed Km/h go ahead low(km/h) high(km/h) First gear 0.936 4.140 Second gear 1.368 6.084 Third gear 2.196 9.900 Fourth gear 2.880 1...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter mesin

    model

    JY-1002

    ngetik

    dilacak

    dimensi mm Panjangna × lebar × jangkungna

    3327 × 1450 × 2400

    gauge mm

    1100

    Dipeunteun traction kn

    18

    mm clearance minimum

    400

    balik minimum radius m

    0

    kualitas struktural Kg

    1970

    kualitas pamakéan minimum Kg

    2250

    PTO maksimum daya kaluarannana (Kw)

    65

    speed desain

    Km / h

    lajengkeun

    low (km / h)

    luhur (km / h)

    gear munggaran

    0,936

    4,140

    gear kadua

    1,368

    6,084

    gear katilu

    2,196

    9,900

    gear kaopat

    2,880

    12,960

    speed desain

    Km / h

    mundur

    low (km / h)

    luhur (km / h)

    gear munggaran

    0,720

    3,726

    gear kadua

    1,080

    4,824

    gear katilu

    1,728

    7,848

    gear kaopat

    2,304

    10,296

    kualitas beurat hareup Kg

    300

     

    mesin

    modél engine

    YD4EL100C1

    wujud

    suntik langsung, nangtung, cai-leuwih tiis, opat-stroke

    Jumlah tabung

    4

    diaméterna bore sarta stroke mm

    105 × 118

    kapindahan L

    4,087

    speed Calibration r / mnt

    2400

    modeu ngamimitian

    mimiti listrik

    metoda lubrication

    Tekanan, komposit Santika

    metoda cooling

    Kapaksa cooling cai sirkulasi

    Calibration kakuatan Kw

    73,5

    torsi maksimum n • m

    ≥351

     

    Sistim transmisi, steering, ngerem, leumpang

    ngrewes

    veneer garing

    veneer garing

    Gearbox

    Maju 8 file + balik 8 file

    Maju 8 file + balik 8 file

    tipe steering

    diferensial

    diferensial

    tipe marake

    Baseuh multi-chip

    Baseuh multi-chip

    drive final

    gear planet

    gear planet

    Leumpang model lagu (pitch × Jumlah bagian × lebar)

    90 × 51 × 400

    90 × 51 × 400

     

    alat-alat gawé

    tipe Lifter

    Semi-dipisahkeun

    Semi-dipisahkeun

    Modél pompa minyak

    CBN316 (kénca-dibikeun spline)

    CBN316 (kénca-dibikeun spline)

    tipe distributor

    klep spool éksternal

    klep spool éksternal

    Metoda kontrol Tillage

    Angkatan jeung kontrol posisi

    Angkatan jeung kontrol posisi

    Silinder (diaméter × stroke) mm

    100 × 60

    100 × 60

    tekanan kaamanan adjustment klep Mpa

    16

    16

    formulir gantung

    Pungkur tilu-titik kelas nongkrong I

    Pungkur tilu-titik kelas nongkrong I

    titik gantung Upper mm diaméterna nyambungkeun pin

    φ19

    φ19

    Handap titik gantung mm sambungan aperture

    φ22

    φ22

    Daya kaluarannana tipe aci

    detached

    detached

    Speed ​​r / mnt

    720/1000

    720/1000

    rotasi

    Jarum jam (arah tungtung aci)

    Jarum jam (arah tungtung aci)

    extension Axial

    8-38 × 32 × 6

    8-38 × 32 × 6

    kapasitas tank suntik

    tanki bahan beuleum L

    45

    45

    Engine boga handap cangkang L

    9 (dumasar kana skala dipstick)

    9 (dumasar kana skala dipstick)

    filter hawa L

    1.0 (dumasar kana skala dipstick)

    1.0 (dumasar kana skala dipstick)

    Gearbox L

    30 (dumasar kana skala dipstick)

    30 (dumasar kana skala dipstick)

    Hidrolik tank L

    22

    22


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!