Jiuyang Pertanian mesin (Changzhou) Co., Ltd.

Tentang Kami

Jiuyang Pertanian mesin (ChangZhou) Co., Ltd.

Pausahaan salawasna nyumbang meunang pasar nu ku produk kualitas luhur, layanan mimiti-rate, sakumaha harga diyakinkeun.

Jiuyang Pertanian mesin (Changzhou) Co., Ltd. aya di Yangtze River Delta kalawan tetempoan geulis, lauk loba pisan jeung béas, klaster komérsial, pangwangunan ékonomi, transportasi merenah, jeung kampung halaman tina master matématika kawentar Hua Luogeng - Jiangsu Jintan.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat!