Jiuyang Bujqësore Makineri (Changzhou) Co, Ltd

Rreth nesh

Jiuyang Bujqësore Makineri (Changzhou) Co, Ltd.

Kompania gjithmonë kontribuon për të fituar treg me produkte të kualitetit të lartë, shërbimi normë të parë, si çmim justifikuar.

Jiuyang Bujqësore Makineri (Changzhou) Co, Ltd ndodhet në deltën e lumit Yangtze me pamje të bukur, peshk të bollshme dhe oriz, grupimeve tregtare, zhvillimin ekonomik, transporti i përshtatshëm, dhe qytetin e lindjes të mjeshtri i famshëm matematikë Hua Luogeng - Jiangsu Jintan.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat!