Jiuyang Agricultural Machinery (Liyang) Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Jiuyang Agricultural Machinery (Liyang) Co., Ltd.

Perusahaan tansah nyumbang kanggo menang pasar produk-produk kualitas, layanan kawitan-tingkat, minangka rega sabdho.

Jiuyang Agricultural Machinery (Liyang) Co., Ltd. dumunung ing muara Kali Delta kanthi sesawangan paling èndah, iwak KALUBÈRAN lan beras, kelompok-kelompok komersial, pembangunan ekonomi, transportasi trep, lan tanah asalé saka master matématika misuwur Hua Luogeng - Jiangsu Jintan.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

Tampilan Online Chat!